Kılıçdaroğlu talimat vermişti, Malik Yılmaz işe başlıyor

Yayın tarihi: 15 Haziran 2020 Pazartesi 9:53 am - Güncelleme: 15 Haziran 2020 Pazartesi 3:51 pm

Koronavirüs sürecinde “Beni virüs değil sizin düzeniniz öldürür” paylaşımı gerekçe gösterilerek gözaltına alınan ve işten kovulan Malik Baran Yılmaz için Kılıçdaroğlu talimat vermişti. Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başlıyor.

“Beni bu düzeniniz öldürür” diyen TIR şoförü gözaltına alındı

koronavirüs pandemisi sürecinde “Evde kal” çağrılarına karşılık, “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” paylaşımı nedeniyle gözaltına alınmış ve işinden kovulmuştu. Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni videosunda, “Merhaba ben Malik Yılmaz. Beni TIR şoförü olarak tanıdınız ama artık öyle değil. İnternete attığım videodan sonra işten çıkarıldım. O günden beri işsizim. İskenderun’da başvurmadığım yer kalmadı. Virüsten dolayı ya da çekindikleri bir şey mi var bilmiyorum ama o günden beri iş bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Ne iş yapacağımın hiçbir önemi yok, elimden her iş geliyor. Ailemi kimseye muhtaç etmeyip geçindirdikten sonra her işi yapmaya hazırım” diye konuşmuştu.

Sıra Bedirhan’a iş bulmakta

KILIÇDAROĞLU TALİMAT VERDİ

Yılmaz için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu harekete geçti. Kılıçdaroğlu’nun Hatay Byüükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a talimat verdiği öğrenildi.

İŞE BAŞLIYOR

Sözcü’nün haberine göre,  Malik Yılmaz, yarın itibariyle Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başlayacağını açıkladı. Yılmaz açıklamasında; “Arandım ve bana yarın işimin hazır olduğunu söylediler” dedi.