Sinan Engin Jesus’u övdü! “Milli takıma yakışır”

Yayın tarihi: 23 Ekim 2022 Pazar 5:05 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2022 Pazar 5:05 pm

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus’u övdü. Engin, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı Jesus gibi bir hocanın yönetmesi gerektiğini belirtti.

Beyaz Futbol yorumcusu ve eski futbolcu Sinan Engin Fenerbahçe-Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından Portekizli teknik adam Jorge Jesus hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Engin, Jesus gibi bir teknik direktörün A Milli Takım’ın başına geçmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“A MİLLİ TAKIM’A YAKIŞIR”

“Ağzından hakem çıkmıyor, sadece futbol ve futbolcu işi. Müthiş bir adam. Şova da ihtiyacı yok, yaptığı takımdan da belli. Özel bir adamı getirdi Fenerbahçe, özel bir futbol adamı özel bir insan Jesus. İşte böyle adamlar gelecek Milli Takımlar’ı çalıştıracak. Bu tip insanları Türk Milli Takım hocası yapacaksın. Klas ve müthiş yakışıyor her şey.”

“ŞAMPİYON OLUR”

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında favori olduğunu vurgulayan Engin, “Bu Fenerbahçe şampiyon olur. Ligin üzerinde oynuyorlar. Müthiş bir takımlar. Bütün testleri geçtiler. Beşiktaş ve Rennes maçları test demiştim. Başakşehir gibi güçlü bir takımı bu kadar aciz duruma ancak Fenerbahçe düşürebilirdi. 2 tane pozisyonu var Başakşehir’in, pozisyoncuk aslında. Bunlar dışında ceza sahasına bile sokmadılar Başakşehir’i.” dedi.

“Hiç artistliği yok”

Jesus’un yalnızca takımına odaklandığını söyleyen Engin, “Böyle devam ederse şampiyon olurlar. Sevgili Ali Koç öyle bir adam getirdi ki sonuna turnayı gözünden vurdu. Hiç artistliği yok, tribünlere falan oynamıyor, işi sadece takım. Oraya buraya bulaşmıyor. Uzun yıllardır buraya getirdiği en kıymetli futbol adamı. Şampiyon olamasalar da bunları söylerim emin ol.” İfadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başakşehir’i tek golle geçti, liderliğe oturdu