Şili Devlet Başkanı Boric çocuk parkında kaydırağa sıkıştı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 4:41 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 4:41 pm

Pazar günü yapılan Anayasa Konseyi seçimleri için memleketi Magallanes'te bulunan Boric'in bu anları etraftakilerce kayda alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, görüntüyü çeken kadının, "Bu çok komik; işte çıkıyor... Cumhuriyetimizin başkanı sıkıştı" dediği duyuldu. Videoda ayrıca, "Kaydırakta 10 dakika sıkıştıktan ve onu kırdıktan sonra olgun devlet başkanımız dışarı çıkıyor" ifadeleri yer aldı.

Görüntülerle ilgili Şili Devlet Başkanlığı'na ulaşan Bio Bio Radyosu ise devlet başkanının ailesi ve partneri ile izin gününde olduğu yanıtını aldı." />

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric, sevgilisi Irina Karamanos ile yürüyüş yaptığı sırada yol üzerinde gördüğü çocuk parkındaki kaydıraktan kaymak istedi. Boric, kaydırakta sıkıştı. 10 dakika sonra güçlükle çıkabilen Boric’in durumu ülkede alay konusu oldu.

Şili Devlet Başkanı Gabriel Boric, başkent Santiago’nun Punta Arenas bölgesindeki bir çocuk parkında kaydığı kaydırağa sıkıştı. Boric’in kaydırağa sıkıştığı anlar, sosyal medyada paylaşıldı.

Şili’nin Bio Bio Chile haber sitesinin aktardığına göre, Santiago’nun Magallanes bölgesindeki meydanlardan birindeki çocuk parkında partneri Irina Karamanos ile yürüyüş yapan Şili Devlet Başkanı Boric, karşılarına çıkan kaydıraktan kaydı, fakat bir gece önce yağan yağmur sebebiyle sıkıştığı üzeri kapalı kaydırağın içinden dakikalarca çıkamadı.

“CUMHURİYETİMİZİN BAŞKANI SIKIŞTI”

Pazar günü yapılan Anayasa Konseyi seçimleri için memleketi Magallanes’te bulunan Boric’in bu anları etraftakilerce kayda alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, görüntüyü çeken kadının, “Bu çok komik; işte çıkıyor… Cumhuriyetimizin başkanı sıkıştı” dediği duyuldu. Videoda ayrıca, “Kaydırakta 10 dakika sıkıştıktan ve onu kırdıktan sonra olgun devlet başkanımız dışarı çıkıyor” ifadeleri yer aldı.

Gazeteduvar’ın haberine göre; görüntülerle ilgili Şili Devlet Başkanlığı’na ulaşan Bio Bio Radyosu ise devlet başkanının ailesi ve partneri ile izin gününde olduğu yanıtını aldı.