Şiddet! Kadını takip edip zorla otomobile bindirdi, mahalle sakinleri müdahale etti

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:39 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:43 am

Tuzla’da Serkan C. isimli erkek boşanma aşamasında olduğu Zehra C.’yi zorla otomobile bindirerek akrabasının evine götürmek istedi. Kadının çığlıklarını duyan mahalleli olaya müdahale etti.

İstanbul’un Tuzla ilçesinde, bir süre önce Zehra C. şiddetli geçimsizlik yaşadığı Serkan C.’den boşanmak için dava açtı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdıktan sonra ailesinin evine taşındı.
Serkan C. bir arkadaşıyla birlikte otomobille, doktora gitmek üzere sokakta yürüyen Zehra C.’yi takip etti. Zehra C.’nin önünü kesen Serkan C., boşanma aşamasındaki eşini zorla otomobile bindirdi ve bir akrabasının evine götürmek istedi. Genç kadın otomobille evin önüne geldiğinde araçtan inip kaldırıma oturdu ve eve girmek istemedi. Bu sırada Serkan C. kaldırımda oturan Zehra C.’yi oturduğu yerden kaldırmaya çalıştı. Kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinleri yardıma koştu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri kadını polis merkezine götürdü.

Zehra C., Serkan C.’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, Serkan C.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Serkan C. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan kaldırımda oturan Zehra C.’yi, Serkan C.’nin zorla tutarak kaldırmaya çalıştığı, Zehra C.’nin ise çığlık attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Serkan C.’nin Zehra C.nin üzerine yürüdüğü, bu sırada ise çevredekileri araya girdikleri görüldü.

Satışa çıkardığı otomobiliyle TIR’la çarpışıp hayatını kaybetti