Shiba Inu büyük değer kaybetti

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2021 Cuma 7:00 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 1:19 pm

Son günlerin popüler kripto para birimlerinden biri olan Shiba Inu büyük bir değer kaybına uğradı. Peki INU neden düştü? İşte bu sorunun yanıtı.

Kripto para piyasasında son dönemde en çok değer kazanan kripto paralardan birisi de Shiba oldu. Dogecoin’in simgesindeki köpeğin cinsi olan INU kısa sürede büyük bir değer artışı yaşadı. Öyle ki bu kripto para 1’e 30 hatta 40 kazandırdı.

Geçtiğimiz günlerde önemli bir seviyeyi geride bırakan INU bugün akşam saatlerde bir anda yüzde 30 oranında değer kaybetti. Peki ne oldu da INU birden bire büyük bir değer kaybına uğradı. Hemen cevap verelim. INU birileri tarafından dumplandı.

Dogecoin

İddialara göre INU ilk kurulduğunda yazılımcıları yüzde 50 hisseyi Vitalik Buterin’in hesabına transfer etmişti. Buterin bilindiği üzere ETH’nin kurucusu. Burada amaç bakın Buterin de INU tutuyor demekti.

Fakat Buterin beklenmedik bir şekilde elindeki INU’yu sattı. Bu satış sonrasında INU büyük bir dump yedi. Nitekim satışlar sonrasında INU’nun değeri muazzam derecede düştü. Shiba bir anda yüzde 30 oranında değer kaybetti.

Peki bundan sonra ne olacak? Dürüst olmak gerekirse INU yiyebileceği en büyük darbelerden birisini yemiş oldu. Nitekim bu darbeden sonra da INU yerle bir olmadı. Bu saatten sonra yeni bir yatırımcıya ihtiyacı olduğu kesin. Bakalım işler nereye varacak.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Kripto para piyasası tekrar kırmızıya boyandı