Sezonun ilk derbisinde 3 puan Galatasaray’ın!

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 11:48 pm - Güncelleme: 20 Ağustos 2023 Pazar 12:35 am

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda Galatasaray evinde Trabzonspor’u ağırladı. Derbide 3 puanı hanesine yazdıran ekip Galatasaray oldu. Galatasaray sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Galatasaray’ın gollerini Icardi attı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 2-0 yendi. RAMS Park’ta 46 bin 295 seyirci önünde yapılan maçta Galatasaray, oyunun kontrolünü elinde tuttu. Galatasaray Mücadelenin 23. dakikasında Mauro Icardi’nin kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda uzun süre oyunu kontrolü altında tutan ev sahibi ekip, bu bölümde aradığı golü bulamadı. Son dakikalarda Trabzonspor’un baskısı olsa da Icardi, 90+3’üncü dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi: 2-0.

Bu sonuçla Galatasaray, ilk haftasını 0-0 beraberlikle tamamladığı ligde ilk galibiyetini aldı. Sezona galibiyetle başlayan Trabzonspor ise ilk kez yenildi.

Hakim Ziyech ilk üçlüyü ‘tribünde’ çekti

ICARDİ KALDIĞI YERDEN DEVAM

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, gollerini atmaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takımda geçen sezon 24 Süper Lig müsabakasında 22 kez fileleri havalandıran Icardi, bu sezon 2’nci lig maçında iki gol attı.  Hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımını 1-0 yendikleri karşılaşmada da gol sevinci yaşayan 30 yaşındaki santrfor, üst üste 2 müsabakada fileleri havalandırmayı başardı.