Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandığı anları paylaştı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2023 Cuma 12:20 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma 12:20 pm

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile boşanan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bir hazırlık anında ilk kez çamaşır makinesi kullandığını söyledi.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 3 gün 3 gece yaptığı düğününün ardından 5 ay sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile tek celsede boşanan Subaşı, sosyal medya hesabından ilk kez çamaşır makinesi kullandığı anları paylaştı.

İlk defa çamaşır makinesi kullanma deneyimi yaşadığını belirten, o anları paylaşmayı ihmal etmeyen Subaşı, “İlk çamaşır makinesi maceram. Kendi aptallığıma o kadar gülüyorum ki” mesajıyla gündem oldu.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN KAPAĞINI AÇMAKTA ZORLANDI

Çamaşır makinesinin kapağını açmak için büyük mücadele veren Şeyma Subaşı hakkında bazı takipçileri “Rol yapıyor” derken, bazı sosyal medya kulanıcıları ise “Tek parça için makine mi çalıştırılır?” şeklinde yorumlar yaptı.

5 AY SONRA BOŞANMIŞTI

Fenomen Şeyma Subaşı, 3 gün 3 gece yaptığı düğünden neredeyse 5 ay sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile tek celsede boşanmıştı. Mohammed Alsaloussi ile aşk dolu pozlar veren fenomenin, 29 Eylül’de Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmada tek celsede boşanması şaşkınlık yaşatmıştı. Ayrılık sonrası soluğu Paris’te alan Subaşı, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaşmıştı.

Meedo ile boşanan Şeyma Subaşı’nın kostümü gündem oldu