Seyhan Soylu yine kafaları karıştırdı! Bu kez Engin Polat’tan 15 milyon euro aldığını kabul etti

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 3:51 pm - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 4:42 pm

Engin Polat ve Dilan Polat çifti ile ilgili ortaya attığı iddialarla gündeme gelen Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde Engin Polat’ın kendisine Paris’ten ev aldığını, oraya yerleşeceğini yalanladı. Ancak Sisi bu kez “15 milyon Euro aldım. Şimdi Fransa’ya gidiyorum. Beni vatansız kıldınız! Siz bu kadar hainsiniz!” dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın kara para akladığını ve tetikçi tuttuğunu iddia eden Sisi lakaplı Seyhan Soylu, kafa karıştıran açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. “15 milyon euro aldım, Paris’e kaçıyorum” açıklamasıyla gündem olan önce büyük bir oyun oynadığını açıklayarak herkesi şaşkına çevirdi!

Dilan Polat’tan takipçilerine dua eğitimi!

Videolar yayınlayan Sisi, Engin Polat’ın kendisine 10 milyon euro, Bentley araba ve Paris’te ev verdiğini, Paris’e kaçtığını söylemişti. Sisi, dün açtığı bir canlı yayında aslında neler yaşandığını anlattı. Tabii kalemini satmadığını, Masak’ın dikkatini çekmek için böyle bir şey yaptığını söyledi.

Dilan Polat tartışmasına katılan Seyhan Soylu: Verileri 20 gün önce ben yayınladım

“15 MİLYON LİRA ALDIM”

Sisi son paylaştığı video da ise para aldığını kabul ederek “‘Bugüne kadar kalemimi satmadım. Onursuzluk yapmadım. Haysiyetli oldum. Kaç para aldın, kaç para aldın? Al işte! 15 milyon Euro aldım. Şimdi Fransa’ya gidiyorum. Beni vatansız kıldınız! Siz bu kadar hainsiniz!” ifadelerini kullandı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftini işaret etmişti! Şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezine saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı