Dilan Polat tartışmasına katılan Seyhan Soylu: Verileri 20 gün önce ben yayınladım

Yayın tarihi: 5 Ekim 2023 Perşembe 1:18 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2023 Perşembe 1:48 pm

Engin Polat ve Dilan Polat çifti ile ilgili ortaya attığı iddialarla gündeme gelen Seyhan Soylu, Engin Polat’ın kendisine Paris’ten ev aldığını, oraya yerleşeceğini söyledi. Soylu,” Bu sefer de ben sizi kandırdım” dedi.

Son günlerde gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat çifti hakkındaki iddiaları ortaya atan Seyhan Soylu Engin Polat ile yemekte buluştu. Bülent Ersoy’un menajeri ve yapımcısı olarak tanınan Fevzi Siverek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ikiliyi bir araya getirdiğini duyurdu. Siverek paylaşımında, “Benim olduğum yerde kavga olmaz barış olur” diyerek “İki kardeşimi de çağırdım. Aradaki kırgınlıklarını sonlandırdık, barıştırdık” ifadelerini kullandı.

SOYLU’DAN ÇOK KONUŞULACAK VİDEO

Seyhan Soylu’nun ise yemeğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Soylu paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili yurdum insanı bu sefer kandırıldınız. Benim tarafımdan kandırıldınız. Dilan Polat’ın sözlerinin hepsi doğruydu. Ben şimdi havaalanına gidiyorum. Bugüne kadar size Türk halkını kandıran 69 ponziyi deşifre ettim. Her seferinde ben patlattıktan sonra bir gazeteci üstlendi ve o gazetecileri kahraman ilan ettiler. Bizi itibarsız ettiler. Mecbur kaldık, hırçın davrandık, öfkemize yenik düştüğümüz anlar oldu. Ama başardık, sorumluluklarımızı yerine getirdik. Ve her seferinde hırsız, haraç alan, para istemiş biri olduk. Baktım ki bu iş böyle olmuyor, bir sefer de halkın beni görmek istediği gibi olsun dedim. Karar verdim, bir sefer de onlar haklı olsun dedim. Benim güzeller güzeli, gazla çalışan, söylenene inanan, güzel yürekli vatandaşlarım.

“SİZİ KANDIRMAYA MECBUR KALDIM”

Evet, mecbur kaldım kandırmaya sizi. Çünkü bu olayda da sayfamdan Seher Sultan’ın yayınlamış olduklarını 20 gün önce ben yayınladım, görmediniz. Basın mensubu arkadaşlar görmek istemedi. Sözlerimizin itibar edilebilmesi için yurt dışına gidelim dedik. Biz kötüyüz annem dedik. Sağ duyulu olmak için teklifleri değerlendireyim dedim. Baktım ki o arada teklifler açıldı, arkamızda kimse yok dedim. Halkımız işine gelince bizi anlıyor, gelmeyince anlamıyor dedim. Karar verdim yurt dışına çıkmaya ve devleti hedef almaya. Devleti hedef alırken, makamları da hedef alıp; itibarsız geçmiş dostlarımıza da iftira atmaya, ihanet etmeye gidiyorum. Bu videoları Paris’e inince yayınlayacağım. Eski bir hırsız arkadaşım Cem Uzan’ın semtinde bana ev aldı Engin Polat. Bu sefer de ben sizi kandırdım.10 milyon euro da aldım, bir de Bentley araba aldım. 10 milyon euroyu da bavulumda geçiriyorum. Evimden de bu paylaşımları size yapıyorum. Hadi bye bye.”

İETT araçlarından Dilan Polat reklamları kaldırıldı