Şevval Sam: Koronavirüse yakalanmışım, farkında değilmişim
23 Nisan 2021 Cuma

‘Yasak Elma’ dizisinin oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, önceki gün Levent’te görüntülendi. Sam, “Ben de Kovid-19’a yakalanmışım, atlatmışım, farkında değilim” diye konuştu.
Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre; Şevval Sam, “Set güzel gidiyor maşallah Kovid-19 vakalarımız da bitti” dedi. Koronavirüsü atlatan oyuncu Eda Ece ise, “Benim çok ateşim oldu. Hastaneye yatıp solunum kaybedecek kadar şey olmadı. O yüzden çok ağır geçirmedim ama çok öksürük ve ateşle boğuştum” dedi.
Eda Ece, annesi ve babasının iki yıldır evden çıkmadığını söylerken, “Korkuyor tabii insan genciz atlarız filan diye ama annem ve babamı iki yıldır evden çıkarmıyoruz. Aşılarını da oldular iyiler” dedi.
Koronavirüsü atlattığını söyleyen Şevval Sam, “Ben de Kovid-19’a yakalanmışım, atlamışım farkında değilim. Allah’tan kimseye bulaştırmamışım. Eda’dan bir ay önce ben geçirmişim. Sürekli test yaptırıyoruz antikorum yüksek çıktı. Bende varmış farkında değilmişim” ifadelerini kullandı.
Koronavirüs nedeniyle bugün 354 yurttaş hayatını kaybetti, vakalar 54 binin üzerinde
Benzer Haberler
Yasak Elma dizisinde sürpriz ayrılık
04/06/2022 19:49
Eda Ece hangi CHP’li başkanı alkışladı?
25/03/2022 11:58
Maske Kimsin Sen’in final bölümüne Eda Ece’nin sözleri damga vurdu
13/02/2022 10:39
‘Maske Kimsin Sen’ yarışmasına sürpriz jüri
27/01/2022 12:34
Oyuncu Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı
19/01/2022 23:55
Yasak Elma dizisine bir transfer daha
14/01/2022 14:00