Serhat Doğramacı’dan “MasterChef All Star’a katılacak” iddiaları hakkında açıklama

Yayın tarihi: 11 Eylül 2023 Pazartesi 12:15 pm - Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi 12:15 pm

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, MasterChef All Star‘a katılacağı yönünde çıkan iddiaları kendisine ait sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yalanladı.

MasterChef 2020’ye ‘Basit bir şekilde Şampiyon olacağım’ diyerek katılan ve finalde Barbaros Yoloğlu’nu da yenip şampiyon olduktan sonra ‘Basit bir şekilde dedim ama hiç de basit olmadı çok zor şekilde şampiyon oldum’ diyen Serhat Doğramacı bu yıl düzenlenen MasterChef All Star’a katılmama kararı almıştı.

Son günlerde bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarından 2020 şampiyonunun fikrini değiştirdiğini ve Al Star’a katılacağı iddia edilmişti. Serhat Doğramacı kendisine ait Instagram hesabından paylaştığı video ile söz konusu iddiaları yalanladı.

Gözyaşları içinde mücadele! İşte MasterChef’e veda eden isim

Serhat Doğramacı videoda şu açıklamayı yaptı:

“MasterChef All Star’a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı.

“İKİNCİ HAFTA SÖYLEMİŞTİM”

Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star’a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek ‘Sen bir kazan da ondan sonra bakarız.’ demişti. Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star’a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum.