Gözyaşları içinde mücadele! İşte MasterChef’e veda eden isim

Yayın tarihi: 10 Eylül 2023 Pazar 11:29 pm - Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi 12:28 am

MasterChef’te eleme turunda Suna ve Eda arasında kıyasıya rekabet yaşandı. İki yarışmacı da eleme oyununda gözyaşlarını tutamadı. Yarışamaya veda eden isim Suna oldu.

TV8’de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu haftanın elenen ismi belli oldu. MasterChef All Star’ın bu haftaki eleme bölümünde Eda ile Suna arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Suna ve Eda arasında büyük bir dostluk vardı. Somer Şef, ”Kader yoldaşınla birbirinizi eve yollayacaksınız. Hayat MasterChef’te zor.” dedi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon lira sahibini buldu! İşte soru ve yanıtı

Somer Şef’in bu sözlerine Suna ”Keşke normal bir şekilde elenseydim. Keşke beni şuan eleseniz. Eda ile yarışarak veda etmek ya da onun etmesini istemiyorum” diye yanıt verdi.

Eda ise şu sözleri söyledi:

“Bu hissiyat birkaç gün önce kalbimize geldi. Burada dillendirdiğimizde de ağlamaya başladı Suna. Çok istedim onun tabağını tamamen yapmasını, çıkarmasını. Hangi arkadaşım giderse üzülürüm ama oda arkadaşım. Bu sezon birbirimizi daha iyi tanıdık, anladık. ‘Seni geç buldum erken kaybetmek istemiyorum.’ diyor bana. Çok üzüldüm. Çok duygusal bir veda olacak.”

İki yarışmacı da konuşmaları sırasında gözyaşlarını tutamadı.

YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Jürinin tadımı sonrasında yarışmaya veda eden isim Suna oldu.