Sergen Yalçın’dan Beşiktaş sorusuna yanıt

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 3:14 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 3:15 pm

Yeni hoca arayışındaki Beşiktaş‘ın gündeminde olan Sergen Yalçın, transfer iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yalçın, “Bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş’tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz” dedi.

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay’ın ayrılığı sonrası taraftarlar yeni hocanın açıklanmasını heyecanla bekliyor. Hasan Arat yönetimi, adaylar üzerine değerlendirmelerine devam ederken, gözlerin çevrildiği isimlerden biri olan Sergen Yalçın transfer iddialarına yönelik açıklama yaptı.

“BENİ KİMSE ARAMADI”

Duhuliye’nin haberine göre, henüz bir teklif almadığını söyleyen Yalçın, “Feyyaz Uçar’ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş’tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı” dedi.

FEYYAZ UÇAR NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Hatayspor maçı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş’ın çocuğu olunca insan dayanamıyor”

Kadro dışı kalan Aboubakar yolcu! Fesih sonrası imzayı atacak

Kaynak: TELE1