Kadro dışı kalan Aboubakar yolcu! Fesih sonrası imzayı atacak

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 9:43 am - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 9:43 am

Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktığı Aboubakar’ın görüştüğü takım belli oldu. Kamerunlu yıldızın Suudi Arabistan takımı Damac FC ile görüştüğü ve anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ta Hasan Arat yönetimin göreve gelmesinin ardından kadro dışı kalan Aboubakar kulübüyle fesih görüşmelerine başladı. Kamerunlu yıldızın, fesih görüşmelerinin ardından Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Damac FC’ye imza atması bekleniyor.

“İŞİMİ YAPMAMA İZİN VERİN” DEMİŞTİ

Vincent Aboubakar, kadro dışı bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

“Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz, sezon bittikten sonra ve sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Hiçbir şey. Bu sezona kadar 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve bana entegrasyonumu onaylayan bir e-posta gönderdi. Bu yüzden lütfen yasal işlem konusu olabilecek asılsız suçlamaları bırakın ve işimi yapmama izin verin.”

SUUDİ ARABİSTAN YOLCUSU

Kamerunlu yıldız için yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Kora Plus’ın Al Arabiya’ya dayandırdığı haberine göre, eski Beşiktaşlı N’Koudou’nun formasını giydiği Damac FC, Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmak için ilk teklifini yaptı. Aboubakar ve Damac FC arasındaki transfer görüşmeleri de doğrulandı. Suudi Ligi’ne geri dönmek isteyen Aboubakar’ın da bu transfere sıcak baktığı vurgulandı.

FESİH GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Al Arabiya’da yer alan habere göre Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Aboubakar, kulübüyle sözleşme feshi için görüşmelerde bulunuyor. Haberde kadro dışı kararının ardından fesih görüşmelerinin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Kaynak: TELE1