Seren Serengil’den Ece Erken çıkışı: Eteğimdeki taşları dökmek istemiyorum

Yayın tarihi: 3 Şubat 2022 Perşembe 12:43 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2022 Perşembe 12:44 pm

Sunucu Ece Erken’in, eşi Mahmutyazıcıoğlu’nun saldırı anına ait görüntülerin yayınlanmasına tepki gösterdiği açıklamalarına Erken’in yakın arkadaşı Seren Serengil’den destek geldi. Serengil “Bu kızı yaralamayın, hiçbir şey bilmiyorsunuz. Eteğimdeki taşları dökmek istemiyorum” dedi.

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ece Erken, dün yaptığı açıklamada eşinin ölümü sonrası cinayet görüntülerinin yayınlanmasına tepki göstererek “Neden bizi tekrar öldürüyorsunuz?” dedi. Erken’in yakın arkadaşlarından biri olan Seren Serengil, Erken’i destekleyen açıklamalarda bulundu. Serengil şunları söyledi:

“BENDE DE ÇOK SES KAYDI VAR”

“Ece yaşamak istemiyor. Canımız acıyor elimizden bir şey gelmiyor, bir şey söylemek istemiyor. Bak Demet de her gün orada. Ece bir tek Şafak’ı kaybetmiş bunun derdinde. Korkunç vaziyette…Bir ölüm var, çok ayıp. İnanın bende de çok ses kaydı var. Bugün konuşulacak şeyler değil ama…Ben haksızlığa tahammül edemiyorum. Hiçbir şey bilmiyorsunuz. Bende de rahmetlinin hayatındaki herkes için söylediği önemli şeyler var susuyorum. Yazıktır bu kızı yaralamayın. Eteğimdeki taşları dökmek zorunda olmak istemiyorum. İftira atıyorsunuz. Avukat mafyanın herkesin avukatlığını yapar. Bu pislikleri yapmayın bu terbiyesizliği yapmayın” dedi.

NE OLMUŞTU?

Bakırköy Yeşilköy’deki Balıkçılar Çarşısı’nda yer alan Cundalı Balık Restoran’da Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, şoförü Murat Bilmez ise yaralanmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldüren saldırganların kaçış anları kameralarda

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun tabutu başında gözyaşlarına boğuldu

Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin ardından Drej Ali konuştu