Ece Erken isyan etti: Bizi bir kez daha öldürüyorsunuz!

Yayın tarihi: 2 Şubat 2022 Çarşamba 12:49 pm - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 12:49 pm

Silahlı saldırıda öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi sunucu Ece Erken, saldırı anına ilişkin görüntülerin paylaşılmasına isyan etti. Erken, “Neden acımıza acı katıyorsunuz? Bu görüntülerle bizi bir kez daha öldürüyorsunuz?” dedi.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022 tarihinde Bakırköy’deki bir balıkçıda silahla 7 el ateş edilerek öldürüldü. Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi memleketi Rize’de defnedildi. Cenazede tabut başında dakikalarca gözyaşı döken Ece Erken, sosyal medya hesabından saldırı anı görüntülerinin paylaşılmasına tepki gösterdi.

“ACIMIZA ACI KATIYORSUNUZ”

Ece Erken, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Cinayetin yeni görüntüleri net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını beni sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberler de neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?

Yeni, net görüntüler nasıl elinize geçiyor? Hadi geçti neden yayınlıyorsunuz? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Kaçak katil Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’ı yakalamak yerine haber yapmak yerine neden bu görüntülerle bizi bir kez daha öldürüyorsunuz? Neden!”

 

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü

Ece Erken isim verip isyan etti: Peşini bırakmayacağım

Ece Erken olay anını anlattı