Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla en son görüşen Fikret Orman anlattı: Racon mevzusu

Yayın tarihi: 2 Şubat 2022 Çarşamba 10:12 am - Güncelleme: 2 Şubat 2022 Çarşamba 10:22 am

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile öldürülmeden önce görüşen eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, cinayetin 65 bin TL’nin ötesinde bir mevzudan kaynaklandığını söyledi.

Eski Beşiktaş yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünün sır perdesi aralanıyor. O gece yaşanan olaydan hemen önce mekandan ayrılan eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Halk TV’ye konuşan Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünden hemen önce birlikte olduklarını söyleyerek, “Şafak bana çok yakın biriydi. Ben onun abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı. Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi görüştük” dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ilk ifadeler ortaya çıktı

’65 BİN TL DEĞİL, RACON MEVZUSU’

Cinayetin 65 bin TL’nin ötesinde olduğunu söyleyen Orman, “Yasadışı bahis falan benim duyduğum şeyler değil. Bunu emniyet güçlerimiz zaten araştırıyordur. Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş. Ama konu 65 bin TL değil de bir racon mevzusu. Benim duyduklarım bunlar. Zaten yapan çocuk da 1997’li” ifadelerimi kullandı.

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü

Ece Erken: Keşke yaralasalardı, niye canına kıydılar?