Selvi’den Demet Akalın’a bir iyi bir kötü haber

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2020 Perşembe 9:31 am - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 Perşembe 10:43 am

Koronavirüs yüzünden geçinemediğini açıklayan Demet Akalın’ın isyanını köşesine taşıyan Abdülkadir Selvi, normalleşme takvimine göre ünlü popçuya bir iyi bir de kötü haber verdi.

Koronavirüs nedeniyle konserlerin iptal edilmesi ve gece kulüpleri, barlar gibi sanatçıların sahne aldıkları mekanların kapatılması müsizyenler başta olmak üzere sahne emekçilerini zor durumda burakırkan, isyan çığlığı piyasanın en çok kazanan popçularından geldi.

Bize de normalleşme gerekiyor diyen Demet Akalın’a sihirli formül geçikmedi

Demet Akalın’ın Artık geçinemiyorum, vergilerimi ödeyemeyeceğim’ çıkışını köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, “Normalleşme sürecinde en çok “Düğünler ne zaman yapılacak”, “Camiler ne zaman açılacak”, “Bu sene tatile gidebilecek miyiz” gibi sorular geliyor. Bir de sanatçılarımızın durumu var tabii. Demet Akalın sahneye ne zaman çıkacak?” dedi ve Akalın’ın sorusuna geçtiğimiz günlerde basına sızan ancak resmi olarak doğrulanmayan ‘normalleşme takvimine’ göre yanıt verdi.

Demet Akalın’dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki

Selvi’nin yazısında ilgili bölüm şöyle:

Demet Akalın çok dobra bir sanatçımız. Artık sahne almaları gerektiğini söylemiş ve “Türkiye’nin en çok kazananlarının başında geliyorum ve ben idare edemiyorum” demişti. Cenk Eren ve Işın Karaca da Demet Akalın’a destek vermişlerdi. Bendeniz çok sert çıkmıştı. “Lan bu kadar aç mı kaldınız” demişti. Kendi halinde bir siyasi kulis yazarıyım. Bendeniz’le aralarındaki kavgaya girmek istemem. Ama birçok sanatçı sahnelerin açılmasını bekliyor. Biz de onları dinlemeyi özledik. Başta Demet Akalın olmak üzere, sanatçılarımıza bir iyi, bir de kötü haberim var. Önce iyi haberden başlayayım. 1 Haziran’da oturma düzeni olan konserler başlıyor. Kötü haber ise, oturma düzeni olmayan yerlerdeki konserler için 1 Temmuz’u bekleyecekler. Ondan sonra eller havaya durumu…

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN