Selvi Kılıçdaroğlu 1 Mayıs’ı Aydınlı kadın üreticilerle geçirdi

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 6:12 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 6:12 pm

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğluyla birlikte kadın üreticileri ziyaret etti.

Türkiye çapında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Türkiye’nin birçok ilinde meydanlarda kutlanırken bazı emekçiler ise 1 Mayıs’ı çalışarak geçirdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu da Aydın’da kadın üreticileri ziyaret etti.

Tarım yapan kadınlara yönelik yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Selvi Kılıçdaroğlu, “Aydın’da Emek ve Dayanışma Günü’nde ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla buluştum. Eken, biçen, üreten kadının sofrasının bereketi ve lezzeti bambaşka. Kadın emeğinin değerini bulduğu, kadınların evlatlarına imkanlar sunabildiği günler yakın. 1 Mayıs kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Bafa Gölü kıyısında çalışan kadın balıkçıları da ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu bu ziyareti hakkında da, “Sevgili @Ozlem_Cercioglu Başkan ile Bafa gölü kıyısında 1 Mayıs’ı çalışarak geçiren Serçinli kadın balıkçılar ve çocuklarını tanıma fırsatı buldum. Emeklerinin değerinin ve bereketinin artarak çoğalmasını diliyorum. Baharı beraber getireceğiz” paylaşımında bulundu.

Selvi Kılıçdaroğlu Van’da anne ve çocukları ziyaret etti: İçim umutla doldu