Selahattin Demirtaş, TİP’in etkinliğine mesaj gönderdi
13 Şubat 2022 Pazar

Edirne F Tipi Cezaevi’nde 5 yıldır tutuklu bulunan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) düzenleyeceği halk buluşması için TİP Genel Başkanı Erkan Baş‘a mesaj gönderdi. Demirtaş gönderdiği mesajda, “Dayanışma etkinliğine katılabilmeyi çok isterdim” dedi.
Türkiye İşçi Partisi (TİP), İstanbul’daki Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği halk buluşmasıyla kongre kararlarını ve yeni dönem için yol haritasını açıklayacak. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Edirne F Tipi Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın etkinlik için gönderdiği mesajı Twitter hesabından paylaştı.
“KATILABİLMEYİ ÇOK İSTERDİM”
Halk buluşmasına katılabilmeyi çok istediğini dile getiren Demirtaş, mesajında “Değerli arkadaşım, 13 Şubat 2022’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiniz dayanışma etkinliğine katılabilmeyi çok isterdim. Ancak binlerce emekçinin o gün orada olacağını biliyorum ve dayanışma dileklerim ile tüm dostlara, TİP’li yoldaşlara içten selam, sevgilerimi, başarı dileklerimi iletiyorum. Özgür yarınlarda görüşebilmek dileğiyle dostlukla…” ifadelerine yer verdi.
Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Demirtaş’ın mesajının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Erkan Baş ise “Sevgili Selahattin Demirtaş’ın Edirne’den Haliç’e ilettiği sıcak selamı ve başarı dilekleri hepimizi çok mutlu etti. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Bu karanlık döneme birlikte son verecek, özgür yarınlara birlikte yürüyeceğiz. En yakın zamanda buluşmak üzere!” dedi.
Erkan Baş: Koltuğu kaldırmak istiyorum diyen her adaya pazarlıksız oy veririz
Benzer Haberler
Mehmet Cengiz’i eleştiren Erkan Baş’a tazminat cezası!
25/06/2022 0:22
Erkan Baş: Ek bütçe iflasın itirafıdır
21/06/2022 15:57
Demirtaş ihtimalleri sıraladı: Erdoğan kendi devrinin kapandığını kabul etti
15/06/2022 1:20
Erkan Baş’tan Erdoğan’a: Yalancı utanır. Daha büyüğünü söyleyerek örtüyor
07/06/2022 18:39
TİP’li vekillerin açtığı Gezi pankartına soruşturma
01/06/2022 16:57
Erkan Baş’tan Soylu’ya: Hazır savcılığa gitmişken ifadeni ver
01/06/2022 10:16