Seks tarikatına katılan ünlü oyuncudan savunma: Söz vermişti

Yayın tarihi: 29 Aralık 2022 Perşembe 11:29 am - Güncelleme: 29 Aralık 2022 Perşembe 11:33 am

ABD’de Smallville dizisiyle tanınan ünlü aktrist Allison Mack’in seks tarikatına katıldığı ortaya çıkmıştı. Allison Mack yeni açıklamalarda bulunarak neden yasadışı örgüte katıldığını söyledi.

ABD, Smallville dizisiyle şöhrete kavuştuktan sonra seks tarikatına katıldığı ve cinsel taciz ve istismara yardım etmekten hüküm giyen oyuncu Allison Mack’i konuşuyor. NXIVM isimli seks tarikatına katıldığı ortaya çıkan ve genç kızları “seks kölesi” yapmak için kandırarak tarikata üye yaptığı iddia edilen Mack’e 3 yıl hapis cezası verilmişti. Kurbanları seçtikten sonra sıcak demir ile dağlayarak resmen damgalayan tarikatın lideri Keith Raniere ile tutuklanan Mack yeni açıklamalarda bulundu.

Güney Kore seks oyuncağı yasağını kaldırdı! Binden fazla ürün iade edilecek

“SÖZ VERMİŞTİ”

Superman karakterinin başlangıç hikayesinin anlatıldığı Smallville dizisiyle yıldızı parlayan fakat daha sonra başarılı prodüksiyonlarda yer alamayan Mack, “NXIVM’e katılma sebebim tekrar harika bir aktrist olmak istememdi” dedi. Mack, “Raniere beni yeniden başarılı yapmaya söz vermişti. Ben genç kadınları seks kölesi yapmıyordum. Bu iddialar gerçek değil” dedi.