Sedat Peker’in sözcüsü Emre Olur: Kesinlikle hiçbir açıklama ve paylaşım yapmayacak

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2022 Pazar 7:35 pm - Güncelleme: 24 Temmuz 2022 Pazar 7:35 pm

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Peker’in seçimlerden iki ay öncesine kadar kesinlikle hiçbir açıklama ve paylaşım yapmayacağını duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sözcüsü Emre Olur, sahte hesaplar üzerinden yapılan paylaşımların Peker’e ait olmadığını aktardı. Olur, “Kendisi yapılacak olan genel seçimlerden 2 ay öncesine kadar kesinlikle hiçbir açıklama ve paylaşım yapmayacaktır, kararı bu yöndedir.” ifadelerini kullandı.

Emre Olur’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Bir kesim tarafından “Deli Çavuş”, “Uzun Çavuş” gibi sahte hesaplar açılarak Sn. Reis Sedat PEKER’in adına Sarallar ailesiyle ya da bazı gazetecilerin mahrem görüntüleriyle ilgili paylaşımlar yapılmaktadır. Bu hesaplar sahtedir, kendisine ait değildir.

Kendisi yapılacak olan genel seçimlerden 2 ay öncesine kadar kesinlikle hiçbir açıklama ve paylaşım yapmayacaktır, kararı bu yöndedir. Lütfen bu süreçte açılan hesaplar üzerinden yapılan algı operasyonlarına kapılmayın.

Sedat Peker’in konuşacağı tarih belli oldu!