Sedat Peker’in konuşacağı tarih belli oldu!

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 1:15 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 1:15 pm

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur sosyal medya hesabından, “Sedat Peker genel seçimlerden 2 ay evvel açıklamalarda bulunacaktır” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, ülkenin kendisine koyduğunu iddia ettiği paylaşım yasağı sebebiyle Deli Çavuş isimli hesaptan paylaşımlar yapıyor. Deli Çavuş’u taklit bir hesap Peker’in akşam saatlerinde paylaşımda bulunacağını yazdı.

Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur, sahte hesabın paylaşımını alıntılayarak, “Bu hesap Sn. Reis Sedat Peker’e ait değildir. Kendini bilmez birkaç kişinin algı operasyonu yapmak için açtığı sahte bir hesaptır” ifadelerini kullandı. Olur, Peker’in genel seçimlerden iki ay önce açıklamalarda bulunacağını da açıkladı. Olur’un paylaşımı şöyle:

 

“Bu hesap Sn. Reis Sedat PEKER’e ait değildir. Kendini bilmez birkaç kişinin algı operasyonu yapmak için açtığı sahte bir hesaptır. Sn. Reis Sedat PEKER genel seçimlerden 2 ay evvel açıklamalarda bulunacaktır. Bunun haricinde yapılacak paylaşımlara lütfen itibar etmeyiniz.”

Sedat Peker: SimTel’i Davut Dişli ve Mehmet Karasu’ya bedelsiz devrettim