Sarıoğlu’nu dans ettiği için işten çıkaran HaberTürk Ateş’i hala çalıştırıyor

Yayın tarihi: 15 Haziran 2021 Salı 2:44 pm - Güncelleme: 15 Haziran 2021 Salı 2:44 pm

HaberTürk TV’de spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, dans ettiği videosunu paylaştığı gerekçesiyle işten çıkarılmıştı. Firari Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kalan ve 10 bin euro alan Veyis Ateş ise hala HaberTürk’te çalışıyor.

Hande Sarıoğlu, sosyal medyada sıkça paylaşılan dans videosuna gelen tepkilere karşı isyan etmişti. Sarıoğlu, vücuduyla ilgili gelen tepkilere “Bu ülkede 11 yıldır şerefimle, namusumla, karakterimle, duruşumla sunuculuk spikerlik yapıyorum. Bütün çalıştığım, toplantı yaptığım kanallar, kurumlar, yöneticiler, yapımcılar çok iyi bilir benim karakterimi” yanıtını vermişti.

VEYİS ATEŞ HALA ÇALIŞIYOR

HaberTürk programcısı Veyis Ateş ise suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından gündeme bir kez de Sezgin Baran Korkmaz ile arasında geçen diyalogla geldi. Sevilay Yılman, Ateş’in Korkmaz ile arasında geçen diyalogu yazdı. İkilinin konuşmalarında Ateş’in Korkmaz’dan 10 bin euro talep ettiği görüldü. Bu 10 bin euronun neden istendiği ve Ateş’in kimin arasında aracılık yaptığı ise hala meçhul.

Hande Sarıoğlu, dans videosunu paylaştığı gerekçesiyle işten kovulmuşken bu haberlerin ardından Veyis Ateş’in hala HaberTürk çalışanı olması ise tepki çekti.