Sarıgül: Ülkeye yeni bir enerji vermemiz lazım

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2023 Salı 4:49 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2023 Salı 5:05 pm

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Sivas’ta yurttaşlarla buluştu. Sarıgül, “Ülkeye yeni bir enerji vermemiz lazım” diyerek, “Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen isim Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

Türkiye’de 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlanamazken CHP 8 sene sonra Erzincan’dan milletvekili çıkartmayı başardı. 8 yıl aradan sonra CHP’nin Erzincan  Milletvekili olan ve CHP’nin bölgedeki oylarını yükselten Mustafa Sarıgül seçim çalışmalarına Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için devam ediyor. Sivas’ın Divriği ilçesinde konuşan Sarıgül, “Ülkeye yeni bir enerji vermemiz lazım. Adalete ve liyakate önem verir. Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen isim Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

Sarıgül: Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapana kadar gecemi gündüzüme katacağım

ÜLKEYE YENİ BİR ENERJİ VERMEMİZ LAZIM

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yürümüyor. Bir kişinin tek başına koskoca bir ülkeyi yönetmesi hem mümkün değil hem de doğru değil.
Bu yönetim sistemi ülkeyi ekonomik açıdan, sosyal açıdan, demokrasi ve özgürlükler açısından geriye götürdü. Bu dönemde işsizlik, yoksulluk, pahalılık, geçim sıkıntısı arttı. Ülkeye yeni bir enerji vermemiz lazım.”

BU HÜKÜMET SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIM

“Hangi siyasi partiye oy vermiş olursak olalım, hangi siyasi düşünceye sahip olursak olalım, Türkiye’mizin iyiliği için bu hükümet sistemini değiştirmemiz lazım.
Türkiye’yi Demokratik Parlamenter Sisteme geçirecek olan Sayın Kılıçdaroğlu’dur.
Sayın Kılıçdaroğlu, demokrasiye inanan inançlara saygılı laikliğe bağlı, hukuk devletine, sosyal devlet anlayışına önem veren bir adaydır.”

KILIÇDAROĞLU, DEVLETİ RAYINA OTURTUR, EKONOMİYİ DÜZLÜĞE ÇIKARIR.

“Adalete ve liyakate önem verir. Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen isim Kılıçdaroğlu’dur. Alçak gönüllü, kibirden uzak, egosu hırsı olmayan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin yüzde yüzünü kucaklar. Ülkeyi istişare içinde, uzlaşma içinde yönetir.”

KILIÇDAROĞLU, SARAYDA YAŞAMAZ, TÜRKİYE’Yİ SARAY YAPAR

“Kendisine oy versin vermesin herkesin hakkını ve hukukunu korur. Herkesin cumhurbaşkanı olur. Kimseye yan bakmaz, parmak sallamaz, az konuşur, çok çalışır.
Kendisi sarayda yaşamaz, Türkiye’yi saray yapar. Kılıçdaroğlu’nun yönettiği Türkiye güzel bir Türkiye olur.”