Samuel Eto’o kendini kaybetti! YouTuber’ın yüzünü tekmeledi

Yayın tarihi: 6 Aralık 2022 Salı 11:17 am - Güncelleme: 6 Aralık 2022 Salı 11:17 am

Kamerun’un dünyaca ünlü eski futbolcusu ve ülkesinin şu anki Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto’o, Katar’daki Brezilya – Güney Kore maçının ardından kendisini görüntüleyen bir YouTuber’ın yüzüne tekme attı.

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda Brezilya ile Güney Kore karşı karşıya geldi. Brezilya’nın 4-1 galip geldiği maçın ardından bir dönem Süper Lig’de de forma giymiş olan Samuel Eto’nun hareketi tepki çekti.

YOUTUBER’A SALDIRDI

Fransız La Opinion, Brezilya’nın 4-1 kazandığı müsabakanın ardından Samuel Eto’o’nun stadyum çıkışında Cezayirli bir Youtuber’a saldırdığı görüntüleri paylaştı. Aynı zamanda resmi Dünya Kupası Elçisi olan efsane futbol figürünün bu saldırısı sosyal medyanın gündemine oturdu.

SURATINA TEKME ATTI

Hayranlarıyla fotoğraf çekildiği sıra Samuel Eto’o, bir süre sonra yanına gelen Said Mamouni isimli Cezayirli YouTuber ile diyaloğa girdi. Tansiyonun yükseldiği diyalogda öfkesine hakim olamayan Samuel Eto’o, Said Mamouni’nin üzerine yürüdü. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştırdığı Eto’o, Mamouni’nin yere düşen kamerasını almak için yere eğildiği anda suratına tekme attı. Eto’nun Mamouni’ye neden saldırdığı ise henüz bilinmiyor.

 

Brezilya çeyrek finalde!