Samsung Galaxy S10 güncellemesi yapay zekaya emanet

Yayın tarihi: 14 Kasım 2019 Perşembe 3:21 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2019 Perşembe 3:21 pm

Kullanıcılara birçok avantaj kazandıracak olan Samsung Galaxy S10 güncellemesi sonunda geldi. Şirket bu güncelleme ile birlikte yapay zeka desteğini çok daha güçlü bir şekilde kullanacak. İşte haberimizin detayları.

Akıllı telefon üreticileri içerisinde en fazla güncelleme yapan şirketler içerisinde Samsung ilk sırada. Neredeyse her ay güncelleme yapan şirket, bu özelliği nedeniyle kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor. Galaxy S10 modeli için gelen yeni güncelleme ise şirketin yapay zekaya verdiği önemi gösteriyor.

Galaxy Note 10 modellerinde kullanılan özellikler birçok kullanıcı tarafından beğenilmişti. Şimdi ise Samsung Galaxy S10 modellerine gelen güncelleme ile birlikte benzer özellikler kullanılır duruma gelecek.

Samsung şirketinin amiral gemilerinden olan Galaxy S10 modeli, yeni güncelleme sayesinde galeri ve rehber aramalarını yapay zeka ile yapabilecek. Galerinizde bulunan herhangi bir fotoğrafa arama çubuğuna ilgili anahtar kelimeyi yazmanız ile birlikte hemen ulaşabilirsiniz.

Yeni güncelleme ile birlikte Galaxy S10 modeline gelen bir diğer özellik Wi-Fi Hotspot oldu. Bundan sonra akıllı telefonunuza bağlamak isteyen kişiler çok daha rahat bir şekilde sizinle internet bağlantısı kurabilecek. Sadece sizin seçtiğiniz kişiler herhangi bir şifre olmadan sizlerin internetine bağlanabilir.

Bu güncelleme henüz yeni yeni dağıtılmaya başlandı. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde bütün Galaxy S10 modellerine ulaşacak. Bu güncellemeyi aldıktan sonra düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Keenetic Air ile Unique Whole Home Wi-Fi Sistemi Nasıl Kurulur?