Samsung Galaxy A25 için hazırlanan tanıtım görselleri internete sızdırıldı

Yayın tarihi: 9 Kasım 2023 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 9:56 pm

Samsung son dönemde akıllı telefon pazarında daha çok katlanabilir telefonları ve amiral gemisi Galaxy S24 serisiyle gündeme geliyor olsa da, aslında bir yandan orta segment ve giriş seviyesinde de yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor.

Bu noktada da ön plana çıkan seri Galaxy A serisi oluyor. Özellikle gelişmekte olan pazarlarda büyük ilgi gören Galaxy A serisine bu yıl çok sayıda yeni model ekleyen Samsung, çok yakında bunlara bir yenisini daha ekleyecek. Bir süredir gündemde olan Samsung Galaxy A25 çok yakında resmen tanıtılacak.

Biz Samsung’un Galaxy A25’i resmi olarak tanıtmasını beklerken, telefona dair sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun tasarımını detaylı bir şekilde gözler önüne seren tanıtım görselleri internete sızdırıldı. Bu tanıtım görsellerinin sızmasıyla birlikte telefonun farklı renk seçenekleri de görülmüş oldu.

galaxy a25

 

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy A25 performans testinde görüldü

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında görülen bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında bazı detaylar netlik kazanmış durumda. 6.44 inçlik bir ekrana sahip olan Samsung Galaxy A25, Exynos 1280 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Geekbench’te teste tabii tutulan versiyon, Android 14 işletim sistemini kullanıyor.

Öte yandan gelen diğer söylentilere göre telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W olacak. Telefonun üçlü arka kamerasının 50 megapiksellik bir ana lensi olacağı, ona 5 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Selfie kamerasının ise 13 megapiksel olması bekleniyor.

iQOO 12 serisi resmen tanıtıldı