Samsun’da sel felaketi! 4 kişilik aile birbirlerine sarılarak ölümden kurtuldular

Yayın tarihi: 3 Eylül 2023 Pazar 2:28 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2023 Pazar 2:28 pm

Samsun genelinde yaşanan sel felaketi ile birlikte hayat adeta felç oldu. Selde sürüklenen 4 kişilik aile birbirlerine sarılarak ölümden kurtuldu, anne ve baba yaralanarak hastanelik oldu.

Samsun’da sabaha karşı etkili olan sağanak, sele yol açtı; birçok ev ve iş yerini su bastı. Sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar su ile kaplandı, araçlar yolda kaldı. Samsun’un İlkadım ilçesinde çocuklarını bursluluk sınavına götüren aile sele kapıldı.

YOLA YIKILAN AĞACI KALDIRMAK İÇİN OTOMOBİLDEN İNDİ

Mustafa Can, eşi Özlem ve 17 yaşındaki kızı Zeynep ve 11 yaşındaki Fatih Mirza Can’ı da yanına alarak oğullarının bursluluk sınavının yapılacağı liseye gitmek için yola çıktılar. Mustafa Can selden dolayı yola yıkılan ağacı kaldırmak için otomobilinden inince sele kapıldı. Araçta bulunan anne ve çocukları Mustafa Can’ın kurtarmak için birbirlerine sarılarak kenetlendiler. Sel sularının sürüklediği 4 kişilik aileden Mustafa Can ve eşi Özlem Can yaralandılar. Yaralanan Mustafa Can ve Özlem Can ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Mustafa Can’ın sel suyunun sürüklemesi sınucu ayağında kırık olduğu tespit edildi. Can ailesinin hastanede tedavisi devam ediyor.

Troller sessiz! Samsun’da sel felaketi: Yol yarıldı arabalar içine düştü