Şampiyonlar Ligi’nde son viraj! Molde Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 9:11 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 9:11 am

Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, Norveç’te avantajlı bir skor elde etmek ve Şampiyonlar Ligi gruplarının kapılarını aralamak için sahada. Peki Molde Galatarasay maçı saat kaçta? Molde Galatasaray maçı hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi elemelerinde iki turu geçen Galatasaray, gruplar öncesi son aşamaya geldi. Aslan, Play-Off turu ilk mücadelesinde Molde’ye konuk olacak. Ligde 19 haftayı geride bırakan Norveç ekibi çok daha hazır durumda. Ancak Okan Buruk yönetimindeki Cim Bom, süper yıldızlarıyla avantajlı bir skor alıp, rövanşa çıkmaya kararlı. Galatasaray’da, Olimpija Ljubljana ile oynanan rövanş maçında kırmızı kart gören Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, Molde karşısında forma giyemeyecek. Molde’de, Galatasaray’da 2016- 2021 yıllarında arasında oynayan Martin Linnes forma giyiyor. 31 yaşındaki futbolcu, SarıKırmızılılar ile 146 resmi maçta görev alırken, rakip fileleri de 5 kez havalandırdı. Norveçli futbolcu, Galatasaray ile 2 kez Süper Lig şampiyonluğu da yaşadı.

Molde – Galatasaray maçı hangi kanalda? Molde – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Aker Stadyumu’nda oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Molde-Galatasaray maçı Exxen’den canlı yayınlanacak. Maçı İngiliz hakem Anthony Taylor’ın yönetecek

Molde – Galatasaray muhtemel 11’ler:

Molde: Karlstrom, Tiedemann, Hagelskjaer, Haugen, Linnes (Knudtzon), Eikrem, Mannsverk, Grodem, Lovik, Kitolano, Brynhildsen

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

RÖVANŞ 29 AĞUSTOS’TA

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Galatasaray, bugün TSİ 22.00’de deplasmanda Norveç temsilcisi Molde ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, 2. ön eleme turunda Litvanya ekibi Zalgiris’i, 3. ön eleme turunda da Sloven temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı eleyerek bu tura geldi. Molde ise 2. ön eleme turunda Finlandiya takımı HJK Helsinki’yi, 3. ön eleme turunda da Faroe Adaları’ndan Klaksvik’i eledi. Eşleşmenin rövanşı 29 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak.

“SADECE BU MAÇA KONSANTRE OLUN”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılılar’ın başında bu akşam Avrupa kupalarında beşinci sınavına çıkacak. Buruk, Trabzonspor galibiyeti sonrası morallerin tavan yaptığı takımına, Molde karşılaşması öncesi uyarılarda bulundu. Buruk, “Trabzon maçını unutun ve sadece Molde’ye konsantre olun” diye konuştu. Sarı Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Molde ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul’da önceki gün yaptığı idmanla tamamlamıştı. Aslan, dün sabah saatlerinde Norveç’e hareket etti ve maç öncesindeki son antrenmanını Molde Stadı’nda gerçekleştirdi.

Süper Lig’in şampiyonluk oranları güncellendi! İşte favori