Sahnede kafasına çakmak atılan Fatma Turgut: Çok canım yandı, dilerim bir daha yaşamam

Yayın tarihi: 26 Eylül 2023 Salı 10:50 am - Güncelleme: 26 Eylül 2023 Salı 10:50 am

Sahnede şarkı söylerken kafasına çakmak atılan şarkıcı Fatma Turgut, “Çok canım yandı çünkü çakmak kulağıma isabet etti. Dilerim bir daha hiç yaşamam” dedi.

Şarkıcı Fatma Turgut Ankara’da sahne aldığı konserinde şarkı söylerken, sahneye bir çakmak atıldı. Sahneye atılan çakmak ünlü şarkıcının kafasına isabet etti. Görüntüler, konserde bulunan bir dinleyici tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Fatma Turgut, yaşadığı olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulağına isabet eden çakmağın canını yaktığını ifade etti.

Turgut’un açıklaması şu şekilde:

“Sevgili Arkadaşlarım; ben iyiyim ve şu an her şey yolunda. O esnada çok canım yandı çünkü çakmak kulağıma isabet etti. Ve tahmin edersiniz ki bir müzisyen olarak bu beni daha çok korkuttu. Bir kişinin yaptığı saygısızlığı, onca insana fatura etmemek için şarkıyı söylemeye devam ettim. Konsere, kaldığı yerden devam ettim. Bu sebeple de playback yaptığımı düşünenler olmuş. Hayatımda, hiçbir konserimde TEK BİR KERE bile playback yapmadım. Bu vesileyle bunu da belirtmek isterim. Dilerim bir daha hiç yaşamam. Dilerim hiçbir sanatçı arkadaşım asla yaşamaz. sevgiyle”

Şarkıcı Fatma Turgut’un kafasına çakmak atıldı