Şahan’dan isyan eden vatandaşın sesini kesen kanallara: Utanıyorum hepinizden!

Yayın tarihi: 8 Şubat 2023 Çarşamba 10:03 am - Güncelleme: 8 Şubat 2023 Çarşamba 10:03 am

Şahan Gökbakar, deprem bölgesinde hükümete, sistemsizliğe ve yardımların gelmemesine isyan eden vatandaşların sesini kesen haber kanallarına tepki gösterdi. Gökbakar, “Sunucusundan, muhabirine yonetiminden, sahibine utanıyorum hepinizden!” dedi.

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıcı etkisi olan depremlerle sarsıldı. Deprem bölgesinde 3 ay süreyle OHAL ilan edilirken bu süreçte binlerce vatandaş, yardımların kendilerine ulaşamadığı, ekiplerin bölgeye gelmediğini veya geç geldiğini haykırıyor.

Bazı haber kanallarının bölgeden yaptığı canlı yayınlarda yardımlardaki sistemsizliği ve hükümeti eleştiren depremzedelerin sesini kesmesi de sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar haber kanallarının bu tutumuna sert tepki gösterdi.

10 ili yıkan deprem felaketinde üçüncü gün! Acı katlanarak büyüyor

“UTANIYORUM HEPİNİZDEN!”

Şahan Gökbakar da bu konuda tepki gösterenler biri oldu. Gökbakar Twitter’dan yaptığı paylaşımında, “Utanıyorum hepinizden!” dedi.

Gökbakar, şu ifadeleri kullandı:

“İnsanlar feryad ederken, yardım için yakarırken enkazdaki yakınları için yalvarırken, yayın kesen ‘haber kanalları’ var bu ülkede… Sunucusundan, muhabirine yonetiminden, sahibine utanıyorum hepinizden!”

Enkazdan çıkan depremzede ‘ekipler gelmiyor’ dedi muhabir röportajı kesmeye çalıştı