Sadettin Saran’dan Fenerbahçe başkanlığı sinyali! “Sprint atarak giderim”

Yayın tarihi: 30 Kasım 2022 Çarşamba 10:54 am - Güncelleme: 30 Kasım 2022 Çarşamba 10:54 am

Eski Fenerbahçe Yöneticisi Sadettin Saran, “Ama benim her zaman hayalim olan Fenerbahçe başkanlığı için ihtiyaç olması halinde koşa koşa değil, sprint atarak giderim” dedi.

Eski Fenerbahçe Yöneticisi Sadettin Saran, Çanakkale’de yapımı tamamlanan Atatürk Spor Salonu’nun açılışı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrinin ardından açıklamalarda bulundu.

Milliyet’te yer alan habere göre Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koçla genel olarak aynı düşüncede olduğunu söyledi. Saran, “Fenerbahçe’nin hem futbolda hem de basketbolda iki hocası da çok iyi. Hoca açısından Fenerbahçe bu sene noktayı 12’den vurdu diyebiliriz. Umarım şampiyonluklar yaşarız, tabi belli olmaz bu tarz durumlar ama hoca seçimi muhteşem. Transferler de çok iyi, keyif veriyor. İstek ve uyum var. Şampiyon olacak takım 90. dakikada atar golünü. Bu sezon hepsi var Fenerbahçe’de. Genel olarak Ali Koç’la aynı düşüncedeyiz. Basketbol takımına nazar değmesin. Daha az bütçeyle Final-Four’a gideceğiz umarım. Şimdilik iyi gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sadettin Saran ayrıca hayalinin Fenerbahçe başkanı olmak olduğunu ifade etti. Saran, “Şu anda Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor. Başkanlık meselelerini konuşmak çok yanlış olur. Ama benim her zaman hayalim olan Fenerbahçe başkanlığı için ihtiyaç olması halinde koşa koşa değil, sprint atarak giderim” dedi.

Birçok Avrupa devinin radarında bulunan Arda Güler hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan Sadettin Saran, “Arda Güler müthiş. Bugüne kadar yurt dışında oynayacak en büyük yıldızımız olacak diye düşünüyorum Arda’nın” şeklinde konuştu.

Arda Güler’e büyük teklif! 484 milyon…