Sabah yazarını düelloya davet etti!

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 10:37 pm - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 10:37 pm

SETA Strateji Araştırmaları Direktörü ve Sabah yazarı Hasan Basri Yalçın’ın güvenlik uzmanı Metin Gürcan hakkında paylaşımda bulundu. Yalçın, yaptığı paylaşımlarda Gürcan’ı hedef aldı. Yaşanan diyalog sonrasında Gürcan, açık adresini vererek “Gel görüşelim” cevabını verdi.

SETA Strateji Araştırmaları Direktörü ve Sabah yazarı Hasan Basri Yalçın’ın güvenlik uzmanı Metin Gürcan’ı hedef alması üzerine ikili arasında yaşanan tartışma yaşandı. Gürcan, yaşanan tartışma sonrası Yalçın’ı düelloya davet etti.

Yalçın, “Fitne yuvası” ifadesini kullandığı Gürcan için, “Sadece algı operatörü değil aynı zamanda aşırı korkak ve yılışıktır. Her seferinde bu tür yalan yanlış şeyler yazar. Açıktan cevap verdiğinizde DM’den özür diler. Yanlış yazmışım der. Yazdıklarını siler. Sonra tekrar aynı haltı yer. Çünkü tipik yöntemleri budur” dedi.

Gürcan için “2015’te yazdığı bir yazıda çukur operasyonları sırasında teknik analiz numarasıyla PKK’nın gücünü abartıyor ve PKK’ya ağır silahlar kullanması yönünde akıl veriyordu” iddialarını paylaşan Yalçın, Gürcan’ın geçmiş yıllardaki yazılarına da tweet’inde yer verdi.

GÜRCAN DÜELLOYA DAVET ETTİ: GELMEYEN ŞEREFSİZDİR

Yalçın’ın paylaşımlarına Gürcan, tepki gösterdi. Gürcan, paylaşımında telefon numarasını da paylaştı.

Gürcan, yaptığı son paylaşımda, “Hasan Basri dingilini onuruma, şerefli mesleğime hakaret ettiği ve beni kaçmakla itham ettiği için 5 Mart’ta ister silah, ister bıçak, ister çıplak elle düelloya davet ediyorum. 5 Mart’ta İstanbul’dayım.. Yeri ve zamanı onun seçmesini bekliyorum. Gelmeyen şerefsizdir” ifadelerini kullandı”