Saadet Partili Mustafa Kaya iftiralara AKP’nin Öcalan’dan aldığı mektupla yanıt verdi!

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 4:28 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 4:28 pm

AKP ve Cumhur İttifakı ortakları, Millet İttifakı’nı terör örgütü ile işbirliği yapmak iftirasında bulunuyor. Millet İttifakı ortağı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Mustafa Kaya iftiralara sosyal medya hesabından, 2019 seçimlerinde AKP’nin Öcalan’dan mektup almasını hatırlatarak “Bu vatana olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok” diye yanıt verdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, twitter hesabından yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’ndan Millet İttifakı’na atılan terör örgütü PKK ile işbirliği iftiralarına yanıt verdi. Kaya, “Öcalan’dan mektup getirilirse sorun yapmayacak kişiler bize vatan severlik dersi veriyor” dedi. Kaya, sosyal medya paylaşımına, “Bizim bu vatana, bu millete olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok” diye bitirdi.

AKP 2015’ten bugüne yüzde 14 oy kaybetti

Kaya’nın açıklamaları şöyle:

“Bugün Öcalan’dan bir mektup daha getirilse, aynı 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi birisi yine İmralı’ya destek için gönderilse bunu sorun etmeyecek kişiler bugün kalkmış bize vatanseverlik dersi veriyor. Bizim bu vatana, bu millete olan sevgimizi tartacak terazi yeryüzünde yok.”