Zorlu rövanş! Trabzonspor-Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 9:49 am - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:10 am

Avrupa Ligi H Grubu’ndaki ilk 3 maçında aldığı 2 mağlubiyetle işini zora sokan Trabzonspor, deplasmanda 3-1 yenildiği Monaco ile rövanşa çıkıyor. Trabzonspor-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11’ler…

 

Trabzonspor , UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. hafta maçında Fransız ekibi Monaco’yu konuk edecek. Deplasmandaki maçtan 3-1’lik yenilgiyle dönen temsilcimiz, bu kez rakibini yenip, ilk 2 hedefi doğrultusunda yeniden iddialı konuma gelmek istiyor. Fırtına’da Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün tedavileri devam ediyor. Kırmızı kart cezalısı Maxi Gomez de kritik maçta olmayacak bir diğer isim. Gruptaki diğer maç Ferecvaros ile Kızılyıldız arasında oynanacak.

TRABZONSPOR-MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak ve bu akşam saat 22.00’de başlayacak Trabzonspor-Monaco maçını Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Jakob Kehlet yönetecek. EXXEN’den yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Umut Bozok

Monaco: Nübel, Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique, Fofana, Camara, Akliouche, Golovin, Embolo, Ben Yedder

MONACO MORALLİ

Sezona istediği gibi başlayamayan Monaco, Eylül ayından itibaren müthiş bir grafik çizdi. Fransız ekibi, çıktığı son 8 resmi maçın 7’sini kazandı. Bu periyotta sadece Ferencvaros’a yenilen Kırmızı-Beyazlılar, Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Montpellier’i deplasmanda mağlup ederek, 5’te 5 yaptı. Monaco’da hücum hattındaki ikili Ben Yedder ve Embolo yükselen formuyla dikkat çekiyor.

GÖZLER MACARİSTAN’DA OLACAK

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki diğer maç Ferecvaros ile Kızılyıldız; arasında oynanacak. Macaristan’daki mücadelede, TSİ 22.00’de başlayacak. Ferecvaros’un 6 puanı bulunurken, Kızılyıldız ise 3 maçta 3 puan toplayabildi. Ev sahibi bu mücadeleyi kazanması durumunda, gruptan çıkma yolunda ciddi avantaj yakalayacak. Kızılyıldız ilk 2 iddiasını sürdürmek için Trabzonspor gibi galip gelmek zorunda.

TRABZONSPOR AVRUPA DÖNÜŞÜ SIKINTI YAŞIYOR

Trabzonspor, Avrupa maçlarının ardından çıktığı lig karşılaşmalarında istediği sonuçları alamadı. İlk Kopenhag mücadelesinin ardından Antalyaspor’a yenilen Fırtına, rövanş sonrasında Galatasaray ’la berabere kaldı. Ferencvaros yenilgisinin ardından Adana Demirspor’a boyun eğen Trabzonspor, Kızılyıldız galibiyeti sonrası Gaziantep’i yendi, Monaco deplasmanı dönüşünde Kasımpaşa’ya takıldı. Bordo-Mavililer, bu kötü seriyi Monaco ve Beşiktaş galibiyetleriyle kırmak istiyor.

145’İNCİ MAÇ

Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 145. karşılaşmasına Monaco karşısında çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 144 maçta 51 galibiyet, 37 beraberlik ve 56 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 183 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 201 gol gördü.

390 GÜNDÜR EVİNDE KİMSE YENEMİYOR

Fırtına, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa olmak üzere 390 gündür yenilmiyor. Karadeniz devi sahasındaki en son yenilgisini UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde İtalya ekibi Roma karşısında 2-1’lik sonuçla almıştı. Bordo Mavililer söz konusu dönemden sonra ligde oynadığı 23 maçta 14 galibiyet, 9 beraberlik alırken, Avrupa’da oynadığı iki maçta ise 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

İşte Trabzonspor’un yeni sezon formaları