Ronaldo haberine Fenerbahçe’den açıklama

Yayın tarihi: 2 Eylül 2022 Cuma 9:59 am - Güncelleme: 2 Eylül 2022 Cuma 9:59 am

Bazı medya kuruluşlarında çıkan ‘Cristiano Ronaldo Fenerbahçe ile anlaştı’ haberlerine yönetimden yalanlama geldi.

Hürriyet’ten Süleyman Arat’ın haberine göre; Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi forvet arayışları sürürken dün sosyal medyada sarı lacivertlilerin Cristiano Ronaldo’ya talip olduğu iddiası ortaya atıldı. Gerek Başkan Ali Koç’un dün Transfer için Londra’ya gitmesi gerekse Portekizli yıldızın Manchester United’dan ayrılmak istediğinin bilinmesi, hatta takım arkadaşlarınca ‘istenmeyen adam’ ilan edilmiş olması bu iddiaları güçlendirdi.

Fenerbahçe’de Maxi Gomez sonrası B planı devrede!

TOKEN DEĞERİ ARTTI

Asparagas haber kısa sürede günün en çok tartışılan konusu haline geldi. Hatta Ronaldo ve Fenerbahçe hakkında 154 bini aşkın tweet atıldı. Ayrıca gün içinde Fenerbahçe tokenlarının değeri de yüzde 20 arttı. Sarı-Lacivertli kulüp ise bu iddiaları kesin bir dille yalanlıyor.

KASITLI YAPILIYOR

Fenerbahçe kaynakları Hürriyet’e yaptıkları açıklamada “Böyle bir şey söz konusu değil. Ronaldo ile kesinlikle bir ilgimiz yok. Bunlar kasıtlı olarak çıkarılan, ‘Ali Koç transferde yine başarısız oldu’ dedirtmek için uydurulan dedikodu ve senaryolar” dediler

İLK HEDEFİ BATSHUAYI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yabancı forvet transferini bitirmek üzere Londra’ya gitti. Kulübe yakın kaynaklara göre Ali Koç’un listesinde iki isim bulunuyor. Bunlardan biri geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık oynayan ve bonservisi Chelsea’de bulunan Michy Batshuayi… Diğer isim ise sır gibi saklanıyor.

Fenerbahçe, Berisha’yı Augsburg’a kiraladı