Robot destekli temizlik kolaylaşıyor

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2023 Salı 9:30 am - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 2:31 pm

DreameBot D10s, şirket verilerine göre 5,000Pa emme değerine sahip. Böylelikle özellikle sert zeminlerde ve ince halı zeminlerde derinlemesine temizlik mümkün oluyor. Örneğin sert zeminlerdeki toz, yiyecek kırıntısı, evcil hayvan tüyü, saç gibi faktörler rahatlıkla temizlenebiliyor. Tabii burada ürünün çekiş gücü ve fırçasının da payı büyük.

Ürün, kısa sürede evinizdeki odaları öğrenebiliyor ve engelleri gördüğünde yönünü değiştirerek temizlik işlemlerine devam edebiliyor. Yani siz onu aktif hale getiriyor ve bırakıyorsunuz. Gerisini o hallediyor diyebiliriz. Tabii burada şöyle bir soru gelebilir, “Ürün, engellere çarptıkça hasarlar oluşur mu?” Hayır, oluşmuyor. Hassas bir tampona sahip ve bu sayede can sıkıcı sonuçlar görülmüyor.

DreameBot D10s

 

280 dakikaya varan temizlik sürecini mümkün kılıyor.

Eğer pil değeri azalırsa, şarj olmak için şarj istasyonuna doğru yol alıyor. Yani şart etmek için sizin bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Şarj işlemi tamamlandıktan sonra ise, son temizlik noktası neresiyse oraya dönüyor ve kaldığı yerden işine devam ediyor. Kısacası ürün, çoğu noktada size ihtiyaç duymadan çözümler üretebiliyor. Bu gerçekten sevindirici. Siz evde olmasanız bile temizlik devam edebiliyor ve bu da zaman tasarrufu demek.

Ürün, su desteğiyle de temizlik sağlıyor ve su seviyesini siz ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin mermer bir zemini temizlerken, zeminin daha parlak görünmesi için su bazlı temizlik özelliğini devreye alabilirsiniz. Sanki nemli bir bezle sert zemin temizliği yapılıyormuş gibi.

DreameBot D10s

İlginizi çekebilir: İklim değişikliği hızlanmaya başladı!

Ürün, Dreamehome uygulamasıyla daha işlevsel bir konuma gelebiliyor. Örneğin, evinizde temizlenmesine gerek olmayan noktaları belirleyebilir ve özel bir temizlik haritası oluşturabilirsiniz. Temizlik saatleri ve su bazlı temizlik gibi tercihler tarafında da düzenlemeler yapabilirsiniz. Tabii ki çok katlı evler için birden fazla temizlik rotası hazırlama imkânınız da var. Odalar için sıralama yapabilirsiniz mesela.

Son yıllarda “Akıllı ev” üzerine pek çok çalışma var. Bu zaten hepimizin bildiği bir konu. Birkaç komutla pek çok elektronik aleti çalıştırabiliyor, evde olmadığımız anlarda dahi yönetimi sağlayabiliyoruz. DreameBot D10s temizlik robotu da akıllı ev konseptiniz için tamamlayıcı cihazlardan bir tanesi. Cihaz, Alexa, Siri ve Google Assistant desteğine sahip. Böylece ürünü sesli komutlarınızla da yönetebiliyorsunuz.

 

Monster Pusat Clutch Gamepad ile oyun severler için uygun fiyatlı bir çözüm