Revivo’dan tepki çeken Jehezkel paylaşımı!

Yayın tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi 2:16 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi 2:16 pm

Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giymiş olan İsrailli futbolcu Haim Revivo, gol sevincinde İsral’in Gazze’ye saldırılarının destekleyici yazıyı gösterdiği için Türkiye’den sınır dışı edilen futbolcu Sagiv Jehezkel‘in fotoğrafını paylaşarak, “Yazıklar olsun Türklerin iki yüzlülüğüne” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’a karşı Antalyaspor’u tek golünü kaydeden Sagiv Jehezkel gol sevincinde İsrail’in Gazze’ye başlattığı harekatın 100 günü nedeniyle koluna yazdığı yazıyı kameralara göstermesinin ardından kadro dışı bırakılmıştı. Jehezkel, Kadro dışı bırakılmasının ardından gözaltına alınıp ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek’ suçlamasıyla sınır dışı edildi.

Serbest bırakılan İsrailli futbolcu Jehezkel hakkında sınır dışı kararı

Jehezkel’e bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen Haim Revivo destek verdi. Revivo, Jehezkel için yaptığı paylaşımda “Yazıklar olsun Türklerin iki yüzlülüğüne” ifadelerini kullandı.

Revivo paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sen bir şampiyonsun adamım güçlü ol. Seni seviyorum. Yazıklar olsun Türklerin ikiyüzlülüğüne. Umarım UEFA’ya serbest bırakması için baskı yaparız”

Kaynak: TELE1