Restoranda artan yemekleri kaba koyan kadından Demet Akalın’a: Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum

Yayın tarihi: 1 Şubat 2024 Perşembe 10:58 am - Güncelleme: 1 Şubat 2024 Perşembe 11:03 am

Gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile gündem olan sosyal medya kullanıcısı, Demet Akalın‘ın kendisi hakkında yaptığı yoruma “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Bir TikTok kullanıcısı gıda enflasyonuna tepki çekmek için restorana giderken yanında saklama kabı götürerek restoranda artan yemekleri evine götürdüğü bir video paylaştı. ”Garsonlar bana garip garip bakıyor, eşim bile. Asıl ayıp olan kalan yemeği yanımda getirdiğim kutuya koymak değil, ayıp olan yemeği çöpe atmaktır” sözlerini kullandığı videosu sosyal medyada gündem olan kadına hem destek mesajı hem de eleştiriler yapıldı.

Demet Akalın ve Jess Molho’nun sunuculuğunu yaptığı “Gel Konuşalım” programında da bu video konuşuldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kadının videosuna tepki göstererek “Hangimiz restorana giderken yanımıza saklama kabı alıyoruz ki?” dedi. Bunun üzerine Akalın’ın kendisine yorumlarını video çeken kullanıcı, “Yanımıza kap mı alıyoruz, diyor ya şuna bakın!” sözleriyle adeta ateş püskürdü.

“NE KADAR CAHİL BİR KADINSIN”

“Ben tüp mideliyim ve yanımda kap taşıyorum Demet Akalın! Sen ne kadar cahil bir kadınsın ya!” diye çıkışan kullanıcı Demet Akalın’a “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” dedi. Kullanıcı ayrıca “Muhteşem bir hareket başlattım. Sen sürdürülebilirlik nedir, nereden bileceksin ama…” dedi.

“Ayıp olan benim yaptığım değil, asıl senin konuyu farklı yerlere çekmen ayıp” diyen kullanıcı, takipçilerinden de destek aldı.

Demet Akalın’dan ‘Engin Polat’ iddiası: Dilan Polat’ı dövüyordu

 

Kaynak: TELE1