Demet Akalın’dan ‘Engin Polat’ iddiası: Dilan Polat’ı dövüyordu

Yayın tarihi: 29 Kasım 2023 Çarşamba 6:58 pm - Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 7:02 pm

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile düğün fotoğrafçılığı yaptığı süreçte tanışan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Engin Polat‘ın Dilan Polat’a geçmişte şiddet uyguladığını iddia etti.

Dilan Polat’ın eski arkadaşı olduğu bilinen ünlü şarkıcı Demet Akalın, Gel Konuşalım isimli televizyon programında Dilan Polat’ın Engin Polat’tan geçmişte şiddet gördüğünü iddia etti.

“KOLLARI MOSMOR GELİYORDU”

Akalın, “Dilan keşke kendi çocuklarını düşünseydi. Çocuklarının aydınlık gelecekleri için bu kadar entrika içine girmeseydi. Benim görüştüğüm zamanlarda Engin, Dilan’ı dövüyordu. Kolları mosmor geliyordu. Bir gün dayak yediği için bana geldi. Benim de Ece diye bir arkadaşım vardı ona karakola götürmesini söyledim. Çünkü ben götürdüğüm zaman iş başka yere gidiyor. Engin’e çok aşıktı evet ama o başka bir sendrom. Katiline aşık olan…” dedi.

Dilan-Engin Polat soruşturmasında mali müşavir de itirafçı oldu! Ahmet Gün’ün kurduğu sistemi anlattı

“2019’DAN ÖNCE” DİYE DÜZELTTİ

Sunucu Jess Molho ise “Burada mesela diyor ki Demet Akalın, ‘2019’da bir darp durumu var. Engin Polat, Dilan Polat’ı darp ediyordu’ diyor” deyince, Akalın bu beyanı “2019’dan önce” diye düzeltti. Molho, yayında bulunan avukata “Laz Kızı’nın yanında kocası var. Rumuzu bu. Belki adam bu kadını zorluyor. Bu da bir senaryo olabilir. Bir Stockholm sendromu durumu var mı? Engin Polat veya Dilan Polat’ta?” sorusunu sordu.

Avukat Sedef Selçuk ise “Dilan Polat ile Engin Polat arasındaki şiddeti ilk defa duyuyorum. Şunu söyleyebiliriz: Türkiye’de birçok çift aralarındaki bozuk kimyayı aşk sanarak devam ediyorlar ilişkilerine. Haliyle bir noktada bu bozuk kimya, sizin iyileşmeye ihtiyacınız olduğu noktada aslında… Stockholm sendromu ‘Celladına aşık olmak’ der… Neyi hak ettiğini düşünüyorsanız eksik değerde, onu veren kişiyi bulursunuz. Bazı kişiler var iyileşmeye muhtaç. Maalesef tartışmanın fiziksel şiddete gitmezse o tartışma bitmiyor” dedi.

Ekonomiden dert yanan Demet Akalın: Alışveriş yapamıyorum

Kaynak: TELE1