Resmen cinayet! Karşıdan gelen araca çarptı kovaladığı motosikletli köprüden uçtu

Yayın tarihi: 20 Mart 2024 Çarşamba 2:27 pm - Güncelleme: 20 Mart 2024 Çarşamba 2:27 pm

Haber: Özlem Aktürk

İngiltere’de bir motosiklet sürücüsüyle tartışan Nikesh Mistry sürücüyü kovalamaya çalışırken karşı şeritten gelen otomobille çarpıştı. Otomobillerin çarpışmasıyla motosiklet sürücüsü köprüden aşağı uçtu. Motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken 34 yaşındaki Nikesh Mistry tutuklandı.

Bir bisikletçinin köprünün kenarına fırlatıldığı korkunç kazanın görüntüleri polis tarafından yayınlandı .

İngiltere’nin Milton Keynes kentinde iddiaya göre Nikesh Mistry adlı otomobil sürücüsü trafikte bir motosiklet sürücüsüyle tartıştı. Daha sonra olay yerinden uzaklaşmaya çalışan motosiklet sürücüsünü otomobiliyle köprü korkuluklarına doğru sıkıştırmaya çalışan Mistry karşı yönden gelen başka bir otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kaçacak yeri kalmayan motosiklet sürücüsü köprünün üzerinden aşağı uçtu. Çalılıkların üzerine düşen motosiklet sürücüsü ve karşı yönden gelen otomobilde bulunan bir yolcu ağır şekilde yaralandı.

Çanakkale’de feci kaza! Yaya ve motosiklet üzerindeki kişiler metrelerce savruldu

Olayla ilgili yakalanan Mistry, tehlikeli araç kullanarak ciddi yaralanmaya neden olmak suçunu iki kez ve kasten ağır bedensel zarara neden olmak suçlarından 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 

Kaynak: TELE1