Recep İvedik 6 için ilk fragman videosunu yayınladı

Yayın tarihi: 8 Ekim 2019 Salı 11:20 am - Güncelleme: 8 Ekim 2019 Salı 11:20 am

Şahan Gökbakar çekimlerini uzun süre önce tamamladığı yeni filmi Recep İvedik 6 için ilk fragman videosunu yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Hali hazırda ülkemizde en çok izlenen serilerden biri olan Recep İvedik, yeni filmiyle tekrardan beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 için çalışmalara geçtiğimiz yıl başlamıştı. Aslında filmin çok önceden vizyona girmesi planlanmıştı. Fakat Mars Group ve sinema yapımcıları arasında patlak veren kriz sonrası Gökbakar, filmin vizyon tarihini ertelemişti.

Sadece Gökbakar değil, Cem Yılmaz da 2019’un başlarında vizyona girmesini planladığı KaraKomik Filmler isimli projesini askıya almıştı. Nitekim beklenen iki film de yakında vizyondaki yerini almış olacak.

 

Şahan Gökbakar geçtiğimiz gün Recep İvedik’in yeni macerasına ilişkin ilk fragmanı paylaştı. Film Konya yerine yanlışlıkla Kenya’ya giden Recep İvedik’in başına gelenleri anlatıyor. Kenya’da katıldığı bir tur sırasında kaybolan Recep ve arkadaşı kendisini bir anda medeniyetten uzak kabilelerin arasında buluyor. Sonrasında ise macera başlıyor.

5G kullanan ülkeler!