Randevu alacaklar dikkat! Fahrettin Koca MHRS’ye gelecek yeni düzenleme için tarih verdi

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:11 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:22 pm

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’de yapılacak olan yeni düzenleme için 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını belirterek, “Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı’ndan sonra basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) uygulanacak olan yeni düzenleme için 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını belirterek, “Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız.” dedi.

“EN AÇIK VE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİRECEĞİZ”

Basın toplantısı esnasında bir gazetecinin MHRS’deki yeni düzenleme ile alakalı sorduğu soruya yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz.”

Hastaneye gidecekler dikkat! MHRS’de yeni randevu tedbiri

 

Kaynak: AA