RAMS Park’ta gol yağmuru! Kerem hat trick yaptı

Yayın tarihi: 8 Mart 2024 Cuma 9:57 pm - Güncelleme: 8 Mart 2024 Cuma 9:59 pm

Özel Haber: Oğuzhan Poyrazoğlu

Süper Lig’in 29. Haftasında Galatsaray sahasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. Gol yağmuru şeklinde geçen maçta Galatasaray Rize’yi 6-2 yendi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın hemen başında sağ kanattan kullanılan kornerde Çaykur Rizesporlu oyuncular topu ceza sahasının yayına doğru uzaklaştırdı. Yeni transfer Derrick Köhn topun gelişine harika bir vuruş yaparak Galatasaray’daki ilk golünü attı.

22. Dakikada Kaan Ayhan sakatlanarak oyundan çıktı yerine Zaha oyuna girdi.

İlk 30 dakikalık sürede Galatasaray etkili ataklara çıkarak yaptı. Çaykur Rizespor da özellikle uzun toplarla ataklar yaptı.

31. Dakika oynanırken topla buluşan Icardi ceza sahasına yönelen Zaha’ya derinlemesine pas attı. Zaha’nın şutunu kaleci Gökhan kurtarırken dönen topu takip eden Torreira topu ağlara gönderdi.

37. Dakikada iyi bir serbest vuruş organizasyonu yapan Çaykur Rizespor’da Hojer ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçı 2-1’e getirdi.

Rize’nin golünden sadece 2 dakika sonra Mertens’in pas verdiği Kerem Demirbay yaklaşık 25 metreden mükemmel bir plase vurarak topu 90’a gönderdi ve maçı 3-1’e getirdi.

44. Dakikada Kerem Demirbay yeniden sahneye çıktı. Sağ kanatta toplu buluşan Demirbay yine çok iyi bir plase vurarak topu ağlara göndedi ve skoru 4-1’e getirdi.

İkinci yarı Galatasaray etkili oyun oynarken Rize kontra atak bularak ceza sahasının hemen önünde serbest vuruş kazandı.

Serbest vuruşta ceza sahasında Olawoyin tamamladı ve topu ağlara gönderdi.

Golden yine 1 dakika sonra Mertens ceza sahası içinde yerde kaldı ve penaltı kazandı.

Penaltıda topun başına geçen Kerem Demirbay topu ağlara göndererek Hat trick yaptı. Bu sonuçla maç 5-2’ye geldi.

Dakikalar 85 gösterdiğinde Hakim Ziyech sağ taraftan içeri topu gönderdi. Tete tek topla Icardi’yi ceza sahası içinde topla buluşturdu ve Icardi topu ağlara göndererek skoru 6-2 ye getirdi.

Kaynak: TELE1