Rambo Okan’dan kendisine hakaret edenlere 10 milyon liralık tazminat davası

Yayın tarihi: 21 Ekim 2022 Cuma 9:31 am - Güncelleme: 21 Ekim 2022 Cuma 9:31 am

Rambo Okan‘ adıyla tanınan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler, kendisine hakaret eden kişilere toplamda 10 milyon TL’lik tazminat davası açtığını duyurdu.

Fenerbahçe tribünlerinin tanınan simalarından Rambo Okan lakaplı Okan Güler, sosyal medyada kendisine hakaret eden kişilerle ilgili harekete geçti.

Show TV’ye konuşan Güler, sosyal medyadan kendisine edilen küfürlerden artık yıldığını ve maddi tazminat davası açmaya karar verdiğini belirtti. Avukatıyla birlikte konuşan Güler, “Benim bir Allah’ım bir Fenerim var, yalvarırım artık bana küfür etmeyin. Aylardır küfür yiyorum benden ne istiyorlar” ifadelerini kullandı.

10 MİLYON TL’YE YAKIN

“Ben parasında pulunda değilim, küfür edilmesin, küfür edenler karşılığını bulacak” sözlerini kullanan Okan’ın açacağı tüm davaları kazanması halinde 10 milyon Türk Lirası’na yakın bir para kazanma ihtimali bulunuyor.

“TRABZONSPOR BAYRAĞINI KESİNCE KÜFÜRLER ARTTI”

Özellikle Boğaz Köprüsü’nde geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor’un bayrağını kestiği görüntülerin yayımlanmasının ardından kendisine edilen küfürlerin arttığını söyleyen Okan, tazminat davasını kazanırsa ne yapacağının sorulması üzerine “Kazanırsam kendime bir ev alacağım, ablamın durumu kötü ona maddi ve manevi yönden destek olacağım” cevabını verdi.

Rambo Okan’dan taraftara ‘selfie’ tarifesi