Quaresma, rakibi zaman çalıyor diye sinirlenip kucağında taşıdı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 11:22 am - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 11:22 am

Portekiz Süper Lig takımı Vitoria’nın formasını giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Quaresma, rakip rakip 1-0 öndeyken maçın 90. dakikasında yerde kalan rakip oyuncunun zaman çalmasına tepki gösterdi. Rakip oyuncunun yerde fazla kalmasına sinirlenen Quaresma, sakatlanan rakibini saha kenarına kadar kucağında taşıyarak götürmek istedi. Hakem Quaresma’nın bu hareketi sonrası futbolcuya sarı gösterdi.

Vitoria forması giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Quaresma, rakip 1-0 öndeyken maçın 90. dakikasında yerde kalan rakip oyuncunun zaman çalmasına tepki gösterdi. Sakatlanan rakibini zaman kaybetmemek için kucağında taşıyan Quaresma, bu hareketi nedeniyle hakemden sarı kart gördü.

Portekiz Süper Ligi’nde oynanan Belenenses SAD – Vitoria Sc maçının son dakikalarında yaşanan olay izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. Vitoria forması giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, maçın son dakikalarında sakatlanan rakibini zaman kaybetmemek için kucağında taşıdı.

Quaresma, rakip 1-0 galipken maçın 90. dakikasında yerde kalan rakip oyuncunun zaman çalmasına sinirlendi. Sedye gelmesini bekleyemeyen Quaresma rakibini kucağına alarak sahanın kenarına taşımak istedi.

Rakiplerin ve hakemin şaşkın bakışları arasında rakibini kucağına alan Quaresma bu hareketinin ardından sarı kart gördü. Maç Belenenses’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Yaşanan anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

100 TL ile 5 Euro’yu göstererek Türkiye ekonomisini anlattı