Pucca’dan “Evimi mahvetti” diyen Tuba Ünsal’a yanıt: Sessiz kalmamın bir nedeni var

Yayın tarihi: 12 Şubat 2024 Pazartesi 2:13 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2024 Pazartesi 2:13 pm

‘Pucca‘ lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık’tan, kendisi için “Evimi mahvetti demek az kalır” diyen eski ev sahibi oyuncu Tuba Ünsal’a yanıt geldi. Hamileliğinin son üç ayında evden taşındığını söyleyen Işık, “Partilerinize çağırıp, paylaşım isterken bu konu yoktu da şimdi mi geldi aklınıza” dedi.

Sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık ile ev sahibi Jale Tuncer’in mahkemelik olmasının ardından oyuncu Tuba Ünsal’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Işık’ın eski ev sahibi olduğunu söyleyen Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“EVİMİ MAHVETTİ DEMEK AZ KALIR”

“Burada sessiz kalsam haksızlık olacak. ‘Pucca’nın ev sahibiyle davalık olduğu haberlerini gördüm, aylardır kira ödemiyormuş, sonra dava eden ev sahibine hakaretler etmiş. Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca/Pınar. Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti o kadar kötüydü durum. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı. O zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sustum sanki tacize uğrayan kadının kendini suçlu hissetmesi gibi… Bugün haberleri görünce yazmak istedim…”

PUCCA’DAN YANIT GECİKMEDİ: SESSİZ KALMAMIN NEDENİ VAR

Tuba Ünsal’a yanıt veren Işık ise sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Aaaaa! yeter iyice vurun abalıya yaptınız! Yıllarca oturmuşum yalanını geçtim, zaten o evde hamile kaldım, son 3 ayında da taşındım. Hamileliğim yıllarca sürecek değil herhalde. Çıkacağımız tarihi de söyledik kendisi bizden sözleşme bitimine kadarını istedi. Depozitoya sayıldı. Çıkma nedenimiz de ev rutubet içindeydi ve ağrımayan kemiğim kalmamıştı. Köpeklerimizden de herkes şikayetçiydi. Bir de neden sadece ben? kusura bakmayın da ben tek başıma mı yaşadım? oh ne güzel ya partilerinize çağırıp, paylaşım isterken bu konu yoktu da şimdi mi geldi aklınıza. Bin tane derdim var başımda, sessiz kalmamın bir nedeni var elbet… onu da günü gelince öğreneceksiniz ama zorluyorsunuz artık. Ben bugünleri de atlatırım ama emin olun. Bir de madem bu kadar muzdariptiniz o halde yasal hakkınızı kullansaydınız, varsa öyle bir hak iddianız yine kullanabilirsiniz, çünkü ben yasal haklarımı hepinize karşı sonuna kadar kullanacağım emin olun!”

Tuba Ünsal’dan Pucca iddiası: ‘Evimi mahvetti’ demek az kalır

Kaynak: TELE1