‘PSG’de oynamam’ diyen Balotelli parayı duyunca çark etti! Transfer sorusuna ilginç yanıt

Yayın tarihi: 5 Ekim 2023 Perşembe 4:56 pm - Güncelleme: 5 Ekim 2023 Perşembe 4:57 pm

Adana Demirspor’da forma giyen Mario Balotelli, kendisine yöneltilen “PSG’de oynar mısın” sorusuna “İmkanı yok” yanıtını verdi. Balotelli, “10 milyon euro teklif etseler?” diye sorulduğunda ise “Hemen kabul ederim” dedi.

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor geçtiğimiz ay Balotelli’yi yeniden kadrosuna kattı. Süper Lig’e gollerle dönen yıldız oyuncu, TvPlay’e açıklamalarda bulundu.

“PSG’DE OYNAMAM”

İtalyan futbolcu, geleceği hakkında “PSG’den teklif gelse gider misin?” sorusuna, “İmkanı yok, olamaz çünkü ben Marsilya ve Nice’de oynadım bu yüzden bu mümkün değil” diye yanıt verdi.

“10 MİLYONA KARDEŞİMİN TAKIMINA BİLE GİDERİM”

Moderatörün PSG’ye gitmem cevabı üzerine “Peki 10 milyon Euro maaş teklif etseler?” sorusuna ise Balottelli şu ifadelerle cevap verdi:

“Elbette oynarım. Bu durumda hemen kabul ederim çünkü 10 milyon Euro karşılığında kardeşimin takımına bile katılır ve orada oynarım”

KARDEŞİ NEREDE OYNUYOR?

Mario Balotelli’nin kardeşi Enock Barwuah, Türkiye’deki kısa süreli Adana Demirspor ve Menemenspor maceralarının ardından geçen yıl İtalya Amatör Ligi’ndeki Rovato Calcio’da forma giymeye başlamıştı.