Pres makinesine sıkışıp can vermişti! Olay anının görüntüleri çıktı

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 1:28 pm - Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 1:28 pm

Kocaeli’de Side Havacılık fabrikası sahibi Necmi Şahin’in pres makinesine sıkıştığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Olay anında Şahin’in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görüldü.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Sude Havacılık isimli plastik parça üretim fabrikasında, yeni alınan pres makinesi kurulum esasında aniden çalıştı. Fabrika sahibi Necmi Şahin ise makineye sıkıştı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri Necmi Şahin’i sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Necmi Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Feci kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Necmi Şahin’in çalışanıyla birlikte makineyi kontrol ettiği ve içine girdiği görülüyor. Bu sırada makine kendi kendine çalışırken, dışarıda bulunan işçi panik haliyle sistemi durduruyor. Elektrik kesilirken, Necmi Şahin makinenin içinde sıkışıyor.

Pres makinesine sıkışan fabrika patronu hayatını kaybetti

Kaynak: TELE1